за
Хедонија

За кого е овој клуб? Краток одговор- За секоја дама и господа кои ги следат правилата и филозофијата на клубот. Културата на клубот е многу важна

правила и регулации

Почитувајте И ќе бидете почитувани
 • 18+

 • Културно однесување - Бидете учтиви - Почитувајте - Бидете Свесни

 • Нема уреди за снимање или телефони внатре

 • Не значи не. Нема принуда

 • Кондомите се задолжителни освен ако не е поинаку избрано

 • Забрането дрога

 • Уживајте во хедонизмот

Нула Толеранција

Ќе бидете избркани и пријавени
 • 18+ е задолжително

 • Илегални активности

 • Било какво конзумирање на дрога и нелегални супстанци

 • Злоупотреба на алкохол - Толеранција на алкохол

 • Вербални или физички напад

 • За време на настанот Хедонија може да избрка гостин во секое време, секогаш кога наведените правила и прописи не се почитуваат.

Култура и филозофија

виталниот дел и визијата за хедонија

За да можеме да гарантираме средина усогласена со нашата филозофија и култура на клубот, внимателно го избираме секој учесник

Еве некои од работите на кои се фокусираме :

 • Менталитетот и ставот на луѓето

 • Како се изразувате - културата ни е важна

 • Вашата визија и желба

 • 2 слики од вас за проверка (без лице / голотија ) + повик или видео

Сакаш да бидеш дел?

Завршете ја кратката потврда или стапете во контакт со нашиот тим за да продолжите со верификацијата